Miért hoztam létre ezt a weboldalt?
Mi a célom, miért csinálom?

Még több elégedett ügyfél, jobb szolgáltatás és egy titkos projekt!

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy megmutassam vannak még igazi ingatlanosok, akik nem a mennyiségre, hanem inkább a minőségre fókuszálnak.

Akik ismerik az általuk kínált ingatlanokat és maximálisan figyelembe veszik ügyfeleik igényeit. Ezen a weboldalon keresztül akarok segíteni tanácsokkal, tippekkel, trükkökkel, hogy értékesíteni tudd ingatlanodat!

2021-ig két fontos célom van. Számomra a legfontosabb az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek! Egyre többen szavaznak nekem és cégünknek bizalmat. Ezért a fő célom, hogy szolgáltatásunk színvonalát emelve, még több ügyfelünknek segítsünk értékesíteni ingatlanát.

A másik célom, hogy a titkos projektünket amin már több mint 2 éve dolgozunk, kiterjesszük, hogy más befektetők is csatlakozni tudjanak. Erről még többet IDE kattintva tudhatsz meg. Vagy nézd meg a velem készült interjút ITT.

majdnem elfelejtettem!

Eddig még be sem mutatkoztam Neked…

Szia, Raymond vagyok!

Mindig is vonzott ez a szakma! Örülök, hogy már több mint 10 éve foglalkozom értékesítéssel azon belül 4 éve ingatlan értékesítéssel. Számomra nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! Ezért nem sok ingatlannal foglalkozom, mivel akkor nem tudnék kelő odafigyelést és precizitást szentelni egy ügyfélre vagy ingatlanra.

A cégüknél a legfontosabb az elégedettség az ügyfelek részéről. A célom az, hogy visszahozzam az ingatlanosok megbecsülését.

Azért vagyok itt, azért dolgozok nap mint nap, hogy segítsek eladni az ingatlanod a legmegfelelőbb kondíciókban.

Ha bővebben érdekel az utam, szeretnéd megtudni, hogy hogyan jutottam el eddig és milyen céljaim vannak, akkor nézd meg a velem készített interjút!

Nézd meg a velem készült interjút!

Ismerj meg jobban!

Legyél te a következő, akinek
segítek eladni ingatlanát!

Jelenetkezz az ingyenes tanácsadásra!
MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.