INGYENES TANÁCSADÁS

HA KERESED ÁLMAID INGATLANÁT!

Mindenki csak ígérget én teljesítek!

Biztonság! Kényelem! Profizmus!

Tudom, hogy milyen nehéz megtalálni a megfelelő ingatlant! Viszont én segítek!

Lassan mindenki ingatlanos lesz, és bárhol jársz, minenhol ingatlan irodákba botlasz. Nem is lenne ezzel baj, de sajnos mindenki azt hangoztatja, hogy gyorsan megtalálja a nekedvaló ingatlant.

Azonban ezzel csak az a baj, hogy a legtöbben tapasztalat és valódi tudás nélkül mondják és teszik ezt nap mint nap.

Számomra nem a mennyiség, hanem sokkal inkább a minőség és az eredmény a fontos. Nem foglalkozok több száz ügyféllel csak pár darabbal.

Így tudok folyamatosan elégedett ügyfelekkel együttdolgozni. Az ingyenes tanácsadást is azért hoztam létre, mert hiszek a 9 lépéses módszeremben!

Jelentkezz az ingyenes tanácsadásra és segítek megtalálni álmaid ingatlanát!

Legyél te a következő, akinek
segítek megtalálni álmai ingatlanát!

Jelenetkezz az ingyenes tanácsadásra!
Beszéljenek helyettem a

SIKERESEN GAZDÁRA TALÁLD INGATLANOK

V. kerületben a Sas utcában sikerült értékesíteni egy 2 szobás ingatlant.

XIV. kerületben a Tábornok utcában sikerült értékesíteni egy 2 szobás ingatlant

V. kerület a Honvéd utcában sikerült értékesíteni egy 2 szobás ingatlant.

Legyél te a következő, akinek
segítek eladni ingatlanát!

Jelenetkezz az ingyenes tanácsadásra!
Jelentkezz még ma

AZ INGYENES TANÁCSADÁSRA!

Mit is kapsz pontosan tőlem? Miért jelentkezz a tanácsadásra?

1. Létrehozzunk egy igény listát

Pontosítjuk a keresését, milyen igények vannak, mik azok a dolgok amikből nem lehet engedni, mit szeretne és milyen otthonra van szüksége

2. Előminősítést végzünk

Megvizsgáljuk, hogy a vásárláshoz szükséges e hitel vagy más ingatlan értékesítése, ezekben is teljes mértékben segíteni tudunk

3. A kritériumok szerint átnézzük az ingatlanokat

Milyen elképzeléseid vannak a jövöre, például hány szobás legyen az ingatlan, szeretnél majd gyereket vagy egyelőre csak szingliként szeretnél élni. Mennyi időt szeretnél naponta utazni a munkahelyre. A belváros milyen távolságra legyen tőled.

4. Néhány ingatlan megtekíntése

Ebben a fázisban néhány ingatlant meg kell tekinteni, mégis legyen valamilyen pontosabb elképzelés de itt is mindenben támogatlak és utat mutatok.

5. Megvan a megfelelő ingatlan, vételi ajánlat írás

Miután megtaláltad a megfelelő ingatlant, írásban kell tenni egy ajánlatot a tulajdonos fele, a tulajdonos vagy elfogadja vagy egy ellenajánlatot add. Ha megtörténik a megegyezés akkor az ügyvéddel fel kell venni a kapcsolatot esetleg a pénzintézettel is.

6. Ajánlat elfogadása

Amikor a tulajdonos elfogadta az ajánlatot, de még az ajánlat tétel előtt egy tulajdoni lapot le kell kérni az ingatlanról, hogy legyél tisztában pontosan mekkora az ingatlan és ha van milyen teher van rajta esetleg haszonélvezet. Ezután az ügyvéd előkészíti a szerződés tervezetet amit mind a vevő mint a tulajdonos áttekintve jóváhagy.

7. Szerződés kötés

A szerződés kötésnél, mindig a vevő biztosítja az ügyvédet, itt vedd figyelembe pontosan a kifizetés menetét, mikor mennyi vételár előleget kell megfizess és mikorra esedékes végleges kifizetés. Valamelyik fél csúszik az időponttal erre határozz meg kötbért ami napi 5.000-10.000 Ft lehet, így mindenki jobban figyel az időpontokra.

8. Birtokba adás

A birtokba adás általában egy napon történik a teljes kifizetéssel. Itt ügyelned kell, hogy nullás közös költség legyen a tulajdonosnál, ki kell töltsetek egy birtokba-adási jegyzőkönyvet ahol rögzítitek a villanyóra, gáz óra, víz óra állását.

9. Lakásavató


MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.