Őszi dekorációk a lakásba

Szerző: | Sze 29, 2020

Az ősz bőségesen szolgáltat alapanyagot csodás dekorációk elkészítésére. Elérkezett a gesztenyék, sárguló őszi levelek, csipkebogyók és dísztökök ideje.

Mindezek csodásan mutatnak a természetben, de ugyanúgy a lakást is nagyszerűen feldobhatják. 

Remélhetően sikerül ötletet adnom és az alábbi képek inspirációul szolgálnak majd:

 

1. Ágakból, termésekből, és az ősz legszebb növényeiből igazi kis kertet varázsolhatsz az étkezőasztalra.

2. A sütőtök önmagában is mutatós, de még szebb, ha virágtartónak használod.

 

3. Akár már a következő vasárnapi ebédnél megláthatod, milyen szépen mutat, ha fogsz egy nagy tálat, és pozsgásokkal, illetve szezon zöldségekkel kidekorálod.    

4. Az olyan apróságok, mint a szalma, a faágak és mezei virágok hívogató látványt kölcsönöznek a bejáratnak. Az elrendezés pedig csak a képzeleten múlik.

 

5. Érdemes elrugaszkodni a klasszikus töklámpás megoldástól: ezek a minitökbe bújtatott gyertyák legalább olyan hangulatosak.

6. Az illatos potpourri nemcsak mutatós, de tisztítja a szoba levegőjét.

7. Az őszi betakarítás jellemző része a búza, ami gyönyörűen mutat bármilyen lakásban.

8. Ha elérkezik a tipikus őszi-téli gyümölcsök szezonja, akkor velük akár színspecifikusan is dekorálhatod a lakást

9. Az őszi levelek üvegre ragasztva, felkötözve, és ízlésesen elszórva egyaránt remekül mutatnak. A látványt pedig még inkább feldobja pár toboz és dísztök

Szia! Raymond vagyok

Ingatlanpiaci szakértő és üzletember. Ez az én weboldalam és én írom ezt a blogot. Mellette pedig ügyfeleinek segítek eladni vagy vásárolni szuper ingatlanokat. Valamint ingatlan befektetésekkel is foglalkozok, amik 5-10%-os hozamot érnek el 3-6 hónap alatt.  Remélem sok hasznos tanácsot és tippet tudok neked adni, ha pedig bármiben segíteni tudok neked, vedd fel velem a kapcsolatot! 

ELADNÁD INGATLANOD?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek megállapítani az ingatlanod árát, segítek eladhatóvátenni és megosztom veled mindazt, amire figyelned kell, hogy az eladási folyamat zökkenőmentes legyen! 

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

INGATLANT VÁSÁROLNÁL?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek segítek megtalálni új otthonod és segítek ellavírozni az ügyvédek és pénzintézetek között!

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

5-10% HOZAM 3-6 HÓNAP ALATT BEFEKTETŐKNEK

Vannak olyan ingatlanok, amiket érdemes befektetésként hasznosítani! A mi módszerünkkel 5-10%-os hozamot tudunk elérni 3-6 hónap alatt! Érdekel az üzlet?

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Ha lenne egy olyan befektetési lehetőség

Amivel rövidtávon 4-6 hónap alatt el lehet érni 5-10%-os hozamot,
akkor érdekelne hogyan működik?
MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.