Ingatlan eladási hibák

Szerző: | Júl 1, 2020

Kíváncsi vagy néhány ingatlan eladási hibára, amelyekkel az ingatlanértékesítők nap mint nap szembesülnek? Olvasd el a következő cikket, hogy megtudd, mely dolgokra figyelj saját ingatlanod értékesítése közben!

 

1. Az ingatlan kellemetlen illatú

Sokan hosszú évek után már fel sem figyelnek az otthonukban terjengő dohányfüst szagára, azonban egy potenciális vevőjelölt valószínűleg meg fogja ez jegyezni. A falakat, a bútorokat, függönyöket mind átjárja az átható cigiszag. Megemlíthetjük még a szellőztetés hiányából fakadó ,,zárt szagot”, valamint a háziállatok szagát.
Ezeket egy festéssel vagy nagyon alapos takarítással tudod eltüntetni és tedd is meg a sikeres üzletkötés érdekében!

2. Az otthonodban túl sok a „személyiség”

Van olyan eladó, akiknek otthona túlságosan testre szabott. Nehéz eladni egy ingatlant, ha vörös, narancssárga és sötétbarna falak vannak – és annyira bosszantó tud lenni az ilyen, mikor egy festés megoldaná a problémát. Nyilvánvaló, hogy néhány ember egyedülállóan elbűvölő ízléssel rendelkezik, ám az a tapasztalat, hogy néhány kiegészítő és szín semlegesítése sokat segíthet az eladásban.

3. ,,Ma sajnos nem aktuális és holnap se, holnapután meg pláne”

Amikor az eladók megnehezítik a ház mutatását a vevők számára, gyakran növelik az időt, amelyet a ház a piacon töltene. Ez csökkentheti a vásárlók körét és végül alacsonyabb árakat vonz maga után. Megértjük, hogy a gyerekeknek pihenőnapja van vagy akármi más, de a vásárlók azt szeretnék, ha az ingatlan a rendelkezésükre állna. Ha otthonod nem elérhető a látogatás napján, akkor valószínűleg nem törekszel arra annyira, hogy minél előbb eladd. Ugyanez igaz azokra az eladókra is, akik az utolsó pillanatban folyamatosan lemondják a ház bemutatást.

4. Lógsz a vevőn

Semmi nem készteti a vevőt a házból való minél gyorsabb távozásra, mint ha az eladó követi minden lépését.

Ha szeretnél egy teljes eladási stratégiát hívj fel vagy írj és elküldöm pdf formátumban. Részletes útmutatást tartalmaz, amivel fel tudsz készülni minden szempontból az ingatan eladásra. Jelenleg nagyon bonyolult lett az ingatlanpiac.

Szia! Raymond vagyok

Ingatlanpiaci szakértő és üzletember. Ez az én weboldalam és én írom ezt a blogot. Mellette pedig ügyfeleimnek segítek eladni vagy vásárolni szuper ingatlanokat. Ingatlan befektetésekkel is foglalkozok, amik 5-10%-os hozamot érnek el 3-6 hónap alatt. 

Remélem sok hasznos tanácsot és tippet tudok neked adni, ha pedig bármiben segíteni tudok neked, vedd fel velem a kapcsolatot! 

ELADNÁD INGATLANOD?

Most egy ingyenes tanácsadással
segítek megállapítani az ingatlanod árát, segítek eladhatóvátenni és megosztom veled mindazt, amire figyelned kell, hogy az eladási folyamat zökkenőmentes legyen! 

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

INGATLANT VÁSÁROLNÁL?

Most egy ingyenes tanácsadással
segítek segítek megtalálni új otthonod és segítek ellavírozni az ügyvédek és pénzintézetek között!

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

5-10% HOZAM 3-6 HÓNAP ALATT BEFEKTETŐKNEK

Vannak olyan ingatlanok, amiket érdemes befektetésként hasznosítani! A mi módszerünkkel 5-10%-os hozamot tudunk elérni 3-6 hónap alatt! Érdekel az üzlet?

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Ha lenne egy olyan befektetési lehetőség

Amivel rövidtávon 4-6 hónap alatt el lehet érni 5-10%-os hozamot,
akkor érdekelne hogyan működik?
MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.