Fejlesztések, amelyek vonzzák a vásárlókat

Szerző: | Júl 1, 2020

1. Home office 

Mutasd be az otthoni munka sokoldalúságát! Szerencsére ez az eladók számára egyszerű újítás. Ha azt akarod, hogy ingatlanod vonzóbb legyen a vásárlók számára, fontold meg az egyik kisebb hálószoba (vagy akár egy bónuszterület, mint például egy zug vagy fülke) átalakítását irodának. Mindez segít a potenciális vásárlóknak az életmódjukhoz kapcsolódva imponálni.

2. Okos technika

Az olyan készülékek, mint például az intelligens termosztátok, csengő és még sok más, amelyek egy alkalmazásból vezérelhetőek, dübörögnek a piacon.
Mindenki alacsony költségű technikára vágyik. Olyan okos biztonsági rendszereket keresnek, amelyek nem igényelnek havi előfizetést. Bármely új, alacsony költséggel járó technológia jelentős bónuszt jelent.

3. Energiahatékony készülékek

Az energiahatékonyság szintén rendkívül fontos (és hatalmas értékesítési pont) a vásárlók számára.
Olyan környezetbarát anyagokat választanak, mint a nem mérgező festékek, az energiatakarékos készülékek az otthoni környezetben

4. Játékterem és kültér

 Az eladás során emeld ki, hogyan lehetne egy helyet barátok gyűjtőhelyéül felhasználni – a legtöbben ezt aktívan mérlegelik az otthonok megtekintésekor.
Nagy területeket akarnak, ahol mindenki szórakozhat. 

Gondoskodj arról, hogy a hátsó udvar az élettér kiterjesztéseként fessen – olyasmi, ami fontos a vásárlók számára.
Kívánatos olyan helyek kialakítása, amelyek célja a barátokkal való időtöltésre alapoz, főzésre ad lehetőséget a kertben és háziállatok számára barangoláshoz. Az eladóknak azonban szem előtt kell tartaniuk, hogy ezeknek a területeknek nem kell sok időt és karbantartást igényelniük, mivel ez olyasmi, ami visszatartja a vásárlókat.

5. Semleges színek és modern design

Amennyiben van időd kifesteni ingatlanodat, válassz lágy, világos, semleges színeket.A fiatalabb vásárlók különösen a szürkéhez vonzódnak széles körben, több fehérre meszelt variációval, lágy, semleges anyaggal és krém színekkel együtt.  A szekrények és más beépített tárolók korszerűsítésekor a szakértők szerint a modern tervezési elemek mellett érdemes dönteni.
A karcsú mintákat részesítsd előnyben, tiszta vonalakkal és minimalista esztétikával. 

Ha egy otthon többfunkciós bútordarabot tartalmaz tárolási lehetőségekkel, még jobb. A beépített szekrények, fiókok és a garázs is figyelemre méltó helyet kap a megnövekedett tárolási igény számára.

  

 

 

Szia! Raymond vagyok

Ingatlanpiaci szakértő és üzletember. Ez az én weboldalam és én írom ezt a blogot. Mellette pedig ügyfeleinek segítek eladni vagy vásárolni szuper ingatlanokat. Valamint ingatlan befektetésekkel is foglalkozok, amik 5-10%-os hozamot érnek el 3-6 hónap alatt.  Remélem sok hasznos tanácsot és tippet tudok neked adni, ha pedig bármiben segíteni tudok neked, vedd fel velem a kapcsolatot! 

ELADNÁD INGATLANOD?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek megállapítani az ingatlanod árát, segítek eladhatóvátenni és megosztom veled mindazt, amire figyelned kell, hogy az eladási folyamat zökkenőmentes legyen! 

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

INGATLANT VÁSÁROLNÁL?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek segítek megtalálni új otthonod és segítek ellavírozni az ügyvédek és pénzintézetek között!

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

5-10% HOZAM 3-6 HÓNAP ALATT BEFEKTETŐKNEK

Vannak olyan ingatlanok, amiket érdemes befektetésként hasznosítani! A mi módszerünkkel 5-10%-os hozamot tudunk elérni 3-6 hónap alatt! Érdekel az üzlet?

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Ha lenne egy olyan befektetési lehetőség

Amivel rövidtávon 4-6 hónap alatt el lehet érni 5-10%-os hozamot,
akkor érdekelne hogyan működik?
MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.