Alakítsd át otthonod dekorációját, hogy a vevők számára vonzóvá tedd!

Szerző: | jún 30, 2020

Alakítsd át otthonod dekorációját, hogy a vevők számára vonzóvá tedd!

 A statisztika nem hazudik. Egy jól berendezett házat gyorsabban fogsz eladni és magasabb eladási árat szerzel. De kinek van ideje erre? Ha az óra ketyeg, olvasd el az alábbi tippeket és trükköket, amelyeket gyorsan alkalmazhatsz, attól függően, hogy mennyi idő áll rendelkezésedre!

1. A fürdőszoba az fürdőszoba, nem könyvtár!
 Rejtsd el a Wc kefét, egyéb eszközöket, kozmetikumokat, felhalmozódott olvasmányokat!
 
2. Húzd fel a redőnyöket!
 Engedj be annyi természetes fényt, amennyit csak lehetséges – hacsak nincs látványosan rossz kilátás, ebben az esetben tartsd leengedve a redőnyöket.

3. Tisztítsd meg a munkalapokat!
 Minél kevesebb a rendetlenség a munkalapokon, annál jobb. Egy szép tál gyümölcs feldobhatja az összképet, fűszernövényeidet is igényesen elhelyezve dekorációnak használhatod.

4. Állítsd be a hőmérsékletet!
 Ugye Te sem akarod, hogy vevőjelölted a túl meleg vagy éppen a túl hideg hőmérséklet miatt mondjon nemet?! Mutasd meg, hogy a hűtés és a fűtés is megfelelően működik. Az ideális hőmérséklet az otthontól és az évszaktól függ, de  20 fok körül mindenki számára kellemes.

5. Rejtsd el, ami nem illik a képbe!
 A ruháknak és gyerekjátékoknak a szekrényben a helye, az olvasásra váró levelek kupaca se tartozik az aktuális vevőjelöltekre! Igyekezz minél átláthatóbb képet kialakítani, hogy tiéd legyen az ,,első látásra beleszerettem” ingatlan!

Amennyiben időd engedi, az alábbiakat is fontold meg:

Személyes tárgyak eltávolítása:
 A vásárlók szeretnek minden otthonra üres vászonként tekinteni és ez nehéz akkor, ha valaki más családjának képei uralják a helyet. A családi és a nyaralási képek nagyszerűek, de lehet, hogy a Disneyland takaró és az összeragasztott puzzle egy időre bekerülhet a szekrénybe.

Tisztítás, tisztítás, tisztítás!
 Ellenőrizd a tükröket és töröld át, hogy minden piszok eltűnjön róla. A tisztítószerek illatától tisztának érezheted a házat, még ha nem is az. A jól elhelyezett tükrök tovább tágíthatják a teret.

Világítás:
 A LED-izzók cseréje olyan izzókra, amelyek melegebb fényt árasztanak magukból, jótékony hatással vannak a vevők érdeklődésére.

A nappali bútorok átrendezése:
 Ahelyett, hogy a nappali bútorokat a tévékészülék legjobb nézete alapján helyezed el, rendezd a bútorokat a helyiség fókuszpontjai felé, mint például egy nagy ablak kilátással vagy kandallóval.

Végezz apró javításokat:
 A szivárgó csaptelep vagy megjelenő penész nem tűnik nagy ügynek, ha az elmúlt 10 évben együtt éltél vele, de szinte mindig alacsonyabb ajánlatot fogsz kapni ezek miatt                                                                                                                                                                

Hamarosan megjelenik az új cikkem, ahol folytatom a tippeket.

Ha szeretnél egy teljes eladási stratégiát, amit erre a helyzetre dolgoztam ki hívj fel vagy írj és elküldöm pdf formátumban. Részletes útmutatást tartalmaz, amivel fel tudsz készülni minden szempontból az ingatan eladásra. Mert amikor visszaáll az élet a normális kerékvágásba, aki a leggyorsabb és a legjobban felkészült az fog profitálni abból a helyzetből

 

 

Szia! Raymond vagyok

Ingatlanpiaci szakértő és üzletember. Ez az én weboldalam és én írom ezt a blogot. Mellette pedig ügyfeleinek segítek eladni vagy vásárolni szuper ingatlanokat. Valamint ingatlan befektetésekkel is foglalkozok, amik 5-10%-os hozamot érnek el 3-6 hónap alatt.  Remélem sok hasznos tanácsot és tippet tudok neked adni, ha pedig bármiben segíteni tudok neked, vedd fel velem a kapcsolatot! 

ELADNÁD INGATLANOD?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek megállapítani az ingatlanod árát, segítek eladhatóvátenni és megosztom veled mindazt, amire figyelned kell, hogy az eladási folyamat zökkenőmentes legyen! 

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

INGATLANT VÁSÁROLNÁL?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek segítek megtalálni új otthonod és segítek ellavírozni az ügyvédek és pénzintézetek között!

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

5-10% HOZAM 3-6 HÓNAP ALATT BEFEKTETŐKNEK

Vannak olyan ingatlanok, amiket érdemes befektetésként hasznosítani! A mi módszerünkkel 5-10%-os hozamot tudunk elérni 3-6 hónap alatt! Érdekel az üzlet?

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Ha lenne egy olyan befektetési lehetőség

Amivel rövidtávon 4-6 hónap alatt el lehet érni 5-10%-os hozamot,
akkor érdekelne hogyan működik?
MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.