5 jel, hogy rossz ingatlanügynökkel állsz kapcsolatban

Szerző: | Júl 1, 2020

 

 Mindig komoly elhatározás, amikor egyik legnagyobb értékünk eladását egy másik ember kezébe adjuk. Íme 5 jele annak, hogy sajnos nem a megfelelő embert találtad meg az együttműködéshez:

 

1. Etikátlan vagy tisztességtelen

Ha azon kapod, hogy hazudik neked, vagy látod, hogy az ügynök valótlant állít valaki másnak, el kell sétálnod, mielőtt aláírnád a megbízást!
Amennyiben azt javasolja, hogy ferdíts az általad közzétett adatokkal kapcsolatban, hamis információkat hirdet, vagy bármilyen más tisztességtelen vagy etikátlan magatartást mutat, akkor ő nem az, akivel együtt kell dolgoznod!

2. Nem szakszerű

A kontár ügynök plusz költségeket vehet fel neked. A szakszerűtlen magatartás magában foglalhatja a durva e-maileket, vulgáris vicceket vagy ostobaságot, későn megjelenést stb.
Természetesen senki sem lesz tökéletes, de aki képvisel téged,attól elvárható, hogy profi módon járjon el a nevedben és a legtöbbet hozza ki magából.

3. Nem hajlandó együttműködni

 Fontos, hogy megfogadd ingatlanosod tanácsait, de ha egy ügynök túl makacs vagy úgy gondolja, hogy mindent ő tud a legjobban, akkor nem lesz eredményes a közös munka!

4. Lusta, nem szervezett vagy nem reagál

Tanácsot szeretnél kérni ingatalnosodtól, de telefonon nem érded őt el? E-maileidre nem válaszol?
Nem sürgős esetben maximum 24 órát fogadj el visszahívásra vagy egy e-mail megválaszolására, hiszen egy eladás során rengeteg kérdés merül fel és Te arra számítasz, hogy szakszerű segítséget kapsz tőle!
Ezen kívül legyen mobilis, hiszen neki kell kézben tartania az eladást és a megbeszélt találkozókra érkezzen pontosan.

5. Tapasztalatlan

A végére hagytam a ,,tapasztalatlan” jelzőt. Néhány fiatal ügynök nagy lelkesedéssel és kemény munkával pótolja ismeretinek hiányát, épp ezért ez nem mindig jelent problémát.
Ennek ellenére minél kevesebb rutinja van, annál valószínűbb, hogy hibát követ el vagy nem tudja, hogy adott helyzetben mit kell tennie. Lehet, hogy túl sokáig vár, így kicsúszik kezeik közül a pénzt, vagy téves információkat ad egy eseményről – nem rosszindulatból, hanem egyszerűen azért, mert sok dologgal még nincs tisztában. Noha vannak kivételek, általában a legjobb, ha tapasztalt ingatlanügynökkel dolgozunk.

 

Szia! Raymond vagyok

Ingatlanpiaci szakértő és üzletember. Ez az én weboldalam és én írom ezt a blogot. Mellette pedig ügyfeleinek segítek eladni vagy vásárolni szuper ingatlanokat. Valamint ingatlan befektetésekkel is foglalkozok, amik 5-10%-os hozamot érnek el 3-6 hónap alatt.  Remélem sok hasznos tanácsot és tippet tudok neked adni, ha pedig bármiben segíteni tudok neked, vedd fel velem a kapcsolatot! 

ELADNÁD INGATLANOD?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek megállapítani az ingatlanod árát, segítek eladhatóvátenni és megosztom veled mindazt, amire figyelned kell, hogy az eladási folyamat zökkenőmentes legyen! 

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

INGATLANT VÁSÁROLNÁL?

Most egy ingyenes tanácsadással segítek segítek megtalálni új otthonod és segítek ellavírozni az ügyvédek és pénzintézetek között!

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

5-10% HOZAM 3-6 HÓNAP ALATT BEFEKTETŐKNEK

Vannak olyan ingatlanok, amiket érdemes befektetésként hasznosítani! A mi módszerünkkel 5-10%-os hozamot tudunk elérni 3-6 hónap alatt! Érdekel az üzlet?

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Ha lenne egy olyan befektetési lehetőség

Amivel rövidtávon 4-6 hónap alatt el lehet érni 5-10%-os hozamot,
akkor érdekelne hogyan működik?
MÉG EGY RÖVID SZTORI A VÉGÉRE...

Üdvözöllek az oldalamon, Józsa Raymond vagyok. Függetlenül attól, hogy Te tulajdonos, vagy vásárló vagy, tudom, hogy min mész most keresztül és tudom, hogyan segítsek. Az első lépés egy személyes kötetlen beszélgetés és tanácsadás a Te igényeidre szabva.